Tünde

 

Masszázs

Mézes masszázs

Mézes masszázs A mézes masszázs a méz, gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében.
A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti (ami a masszázs végén egyszerűen eltávolítható egy nedves törölköző segítségével).

A mézes masszázs az egyetlen masszázs, amit a gerinc felett is alkalmazhatunkA mézes masszázs az egyetlen masszázs, amit a gerinc felett is alkalmazhatunk. A méz száradásával - kézhez ragadása miatt - a paskoló mozdulatok egy idő után kissé fájdalmas érzést keltenek, de megéri kibírni, mert jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető!

A mézes masszázs az egyetlen masszázs, amit a gerinc felett is alkalmazhatunkHabár masszázsnak nevezzük, tulajdonképpen nem sok köze van a hagyományos masszázshoz. A kezelés elején a vendég hátára folyatjuk a mézet, amit azután egyenletesen eloszlatunk, majd a tenyerünk rányomásával és felemelésével történik a kezelés. A méz szívó hatására a bőr is felemelkedik, ezáltal az apró hajszálerek és a pórusok kitágulnak, ami nemcsak a vérkeringést fokozza, de serkenti a salakanyag távozását is a szervezetből.

A mézes masszázs alkalmazható


« Mézes masszázs ára

« Masszázs szolgáltatásokhoz vissza