Tünde 

Masszázs

Masszőr bemutatkozás

masszőr bizonyítvány - Móricz Tünde„Időnként elmegyek orvoshoz és megvizsgáltatom magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm, mert én is élni akarok.” (Mark Twain)

Móricz Tünde masszőr vagyok

masszőr bizonyítvány - Móricz TündeA mai világban a betegség  az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lenni…

Tegyünk érte hogy az egészség legyen üzlet, ezért is döntöttem úgy: masszőr leszek.

Miután többször megtapasztaltam, hogy a nyugati orvoslás széttárja a kezét, addig ha saját kezünkbe vesszük az egészségünket és annak irányítását, eredményeket érhetünk el…

masszőr bizonyítvány - Móricz Tündemasszőr bizonyítvány - Móricz Tündemasszőr bizonyítvány - Móricz TündeSoha nem késő elkezdeni!

"Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül hogy időt találjon a betegségre!"

A tundemasszazs.hu weboldalamat is azért hoztam létre, mivel szeretném minél több emberhez eljuttatni az információt a masszázs gyógyító hatásáról. Naponta tapasztalom, hogy egy szakszerű masszázzsal régóta fennálló, kínzó prroblémákat tudok megszüntetni, ezzel visszaadva az emberek egészségét.

Móricz Tünde - masszőr
Móricz Tünde
masszőr