Tünde 

Masszázs

Masszázs gyakori kérdések - Gy.I.K.


Milyen gyakorisággal jöjjek?

Az hogy hányszor menjünk masszázsra számos tényezőtől függ. Fizikai, érzelmi állapotunktól, stressz szintünktől és pénztárcánk is meghatározó tényező. Nagyban függ az élethelyzetünktől, a mozgáskultúránktól és a munkahelyi negatív hatásoktól. Nincs rá szabály. Nem kétséges, hogy a masszázs kedvező hatásait a rendszeresség nagyban befolyásolja. Ha kialakult egy fájdalom, a megszűnéséig érdemes hetente, majd kéthetente, végül megelőzésképpen havonta egyszer átgyúratni magunkat. Általában, ha kéthetente, vagy havonta megmasszíroztatjuk magunkat, képes az izomszövetet és a testünket rugalmasan és jó formában tartani.

Mit hozzak, miben jöjjek, hogy készüljek?

Esetleg innivalót. A masszázs előtt javallott a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Ha thai, shiatsu kezelést kért, mindenképpen kényelmes, laza pamut ruhában lehet megfelelően végezni. Amennyiben van rá lehetőség célszerű egy meleg fürdőt venni, így az izmok kissé kilazulnak, ezzel is hatékonyabbá tehető a kezelés. Nyirokmasszázs előtt gondoskodni kell a megfelelő folyadék pótlásáról, ezzel is segítve a szervezet méregtelenítési folyamatát.

Milyen hosszú masszázs hatékony?

Mindenképpen szem előtt kell tartani a vendég pillanatnyi állapotát, bőrének érzékenységét. Nem feltétlenül hatékony a hosszú ideig tartó masszázs. A fokozatosság elvét szem előtt tartva kezdjük meg a kezelést. Egy jól képzett masszőr, egyénre szabott a páciens részére a leghatékonyabb masszázsformát alkalmazza.

Mennyire kell levetkőzni?

Ha svéd masszázskezelést végzünk az érintett testrész szabaddá kell tenni. teljes testmasszázs esetén fehérneműre kell levetkőzni. A masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt (kivéve egyes testtájak kezelése esetén, kizárólag a feltétlenül szükséges ideig). A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak. Olajos masszázsnál viselhet fürdőruhát is. Masszázs lemondása.
Kérem, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, minél hamarabb, de legalább 24 órával korábban, telefonon jelezze azt. Természetesen a foglalt időpont - szintén legalább 24 órával korábban - módosítható!

Mi történik, ha elkések?

Abban az esetben, ha késve érkezik, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő az Ön masszázsának idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Természetesen ha az idő engedi megkapja a teljes hosszúságú masszázskezelést. Amennyiben más kérdése van, bátran és bizalommal kérdezzen, igyekszem gyors és kielégítő válaszokkal hatékonyabbá tenni az együttműködésünket. Köszönöm.


« Nem kapott választ a kérdésére? Vegye fel velem a kaopcsolatot!