Tünde 

Masszázs

Masszázs vélemények

Vendégeim mondták a masszázsról, rólam és arról, hogy milyen változást tapasztaltak magukon.

"Sokszor igénybe vettem testet, lelket gyógyító masszírozását, csak ajánlani tudom mindenkinek, korrekt hozzáértő munkáját." (Ida Fehérné)
"Véletlenszerűen találtam rá az interneten és azért valljuk be ilyenkor szükség van némi bizalom megelőlegezésre. Hát megérte! Aki ide betér, az egy korrekt, minőségi és SZEMÉLYRE SZABOTT masszázsban fog részesülni. Csak ajánlani tudom." (Bakonyi Soma)
"Labdarúgó vagyok,eddig 4 alkalommal voltam Tündénél thai masszázson. Főleg mérkőzések után szoktam igénybe venni, mert ilyenkor jólesik a fáradtságot kigyúrni a lábamból, az izmokat szalagokat lenyújtani. Tervezem hogy rendszeresebben fogok járni!" (Vidák Gábor)
"A lányom unszolására próbáltam ki Tündét. És nem bántam meg, azóta szinte végigpróbáltam az összes masszázsát, és nem csalódtam egyikben sem. Különösen jó érzéssel töltött el a lávaköves masszázs, ami közben teljesen ellazultam, a halk zene és a körülvevő kellemes melegben." (Kristály Sándorné)
"Kézilabdázó vagyok és megsérültem a derekammal. A hétvégi meccs érdekében már másnap bejelentkeztem Tündéhez masszázsra a panaszommal. A masszázst követően izmaim ellazultak és másnapra a fájdalom enyhült. A mérkőzésen óvatosan de játszottam. Köszönöm a gyors segítséget. Viki" (Lukács Viki)
"Tünde masszázsa felfrissíti és megnyugtatja a testet és a lelket egyaránt. Megszünteti az izomfeszülést ezáltal enyhíti a stresszt, illetve az izomfájdalmakat. Nehezen tudnék lemondani Tünde szolgáltatásáról. Elsősorban a szimpátia és a szakmai hozzáértése szerint választottam őt." (Magdi)
"Szakszerű, nagyon kellemes, figyelmes masszőr. A végzettség és a gyakorlat alapján választottam őt." (Mónika)
"Ezek a kezek nem csak a testet ápolgatják, hanem a lelket is....:-)" (Mezei Márta)
"Ha tudnád milyen jobban vagyok a te kezed aranyat ér." (Stoklászné Pintér Gabriella)
"Rendszeres vendég vagyok, s csak dicsérni tudom. Kitűnő hát és nyaki masszázsnak köszönhetően fokozatosan csökkentek a fájdalmaim, főleg a bal vállamban. Most már sokkal jobban érzem magam, tünetmentes vagyok, de így is heti egy alkalommal mindenképpen jól esik egy nehéz nap után, lazításnak a masszázsa. Örülök, hogy egy ilyen, szakmáját szerető, korrekt masszőrre találtam a személyében." (Tellér Ari)
"A férjem és én heti rendszerességgel vesszük igénybe Tünde szolgáltatását. Személyre szabottan alkalmazza a különböző masszázsokat. Rendkívül korrekt, figyelmes és lelkiismeretes. Az általános állapotom (anyagcsere, végtag-, nyak- és hát fájdalom) jelentősen javult, a férjem pedig már teljesen rendben van. Mégsem mondanánk le a heti masszázsról. Rendkívül elégedettek vagyunk a munkájával és igazán örülünk hogy rátaláltunk (a neten) és megismerhettük. Erzsi és Laci" (Vargáné Zavoda Erzsi)

Remélem, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim sorában üdvözölhetem!