Tünde 

Masszázs

Gravitációs pad, gerincnyújtó pad

A gerincnyújtópadról gravitációs pad, vagy gravitációs állvány néven is hallhattunk A gerincnyújtópadról gravitációs pad, vagy gravitációs állvány néven is hallhattunk, amely ahogy nevében is benne van a gravitációt kihasználva hat testünkre, gerincünkre. Pozitív hatását a gerincoszlop ízületeinek kíméletes széthúzása révén fejti ki, melynek hatására a porckorong esetleges kiboltosodása vissza tud húzódni.
A gerincnyújtópadról gravitációs pad, vagy gravitációs állvány néven is hallhattunk Használata során a testünket lábunknál rögzítve, a súlypontunk körül átfordulva 30-40 fokos szögben lógunk az állványon. A fokozatos döntés által először a testünk izomzatunk ellazul, majd a hosszanti tartó izmaink megnyúlnak, végül a csigolyák eltávolodnak egymástól és a porckorongok felszabadulnak a kompresszió alól.

A gerincnyújtópadról gravitációs pad, vagy gravitációs állvány néven is hallhattunk Tapasztalatok szerint kiválóan alkalmazható porckorongsérv esetén, a térdízület és csípőízület nyújtására, de izomlazító, keringésfokozó hatása is elismert. Használata során a fokozatosság elvét be kell tartani. Első használata alkalmával nyomást lehet érezni a fejben, ez természetes, hiszen a fokozott vérellátás során kitágulnak fejünkben az erek, hajszálerek, több oxigént tápanyagot, kapnak a szemeink, agyunk, hajhagymáink.
Rendszeres használata megelőzheti, a lábakban kialakuló vénás keringési rendellenességeket, megelőzhető a porckorongok folyadékvesztesége, alkalmazásával rugalmasan tarthatóak az agyi erek állapota.


Indikációk (használata ajánlott)


Kontraindikációk (használata ellenjavallt)

« Gravitációs pad kezelés ára

« Masszázs szolgáltatásokhoz vissza